FROKOSTORDNING

Eksempel på ugemenu

 

MANDAG
Kalvebøf med nye gulerødder
Savoykål med mandler, æbler og tranebær
Tovesalat med edamame bønner og croutoner
Vegi: Stegt rødbedebøf med feta

TIRSDAG
Pasta med kylling, pesto, valnødder og tomat
Sommersalat med nektariner og græskarkerner
Hvedekornssalat med oliven og krydderurter
Vegi: Vegipasta

ONSDAG
Kalkun med karry og sommergrøntsager
Spidskålssalat med annanas, kokos og mynte
Quinoa salat med blåbær og kinakål
Vegi: Vegikarry med kokos

TORSDAG
Fish n’ chips med sauce tartare
Spinat salat med avokado, asparges, ristet kerner
Broccolisalat med bacon
Vegi: Tomattærte
Kage

FREDAG
Hakkebøf med peberfrugtsauce, feta og persille
Rissalat med bid
Kål med persille og grillet citron
Vegi: Broccolikager

TILVALG
Blandet oste med sødt
Snack
Grøntsagsstænger
Frugtkasse
Mælk
Nødder