Frokostordning

 

NY FROKOSTORDNING? Hos os er du sikker på høj kvalitet hver dag året rundt!

 

Vi sammensætter hver uge ny frokostmenu tilpasset årstidens råvarer, primært økologisk, derfor har den samme ugemenu ikke været gentaget en eneste gang i de 6 år vi har leveret frokostordninger. Ugens menu er altid tilpasset den enkelte kundes ønsker.

 

Frokost: Hver dag leverer vi lune frokostretter med kød, vegetar, veganer, glutenfri, uden svinekød og med hensyn til allergier.

Tilvalg: Pålæg, brød, ost, kage, grøntsagsstænger, humus, pesto, nøddemix, suppe.

Mødeforplejning: Mødetallerken med årstidens delikatesser (kød eller vegi), tapas, sandwich, smørrebrød, grøntsagsjuice, suppe, ost, grøntsagsstænger med humus eller pesto, frisk frugt.

 

Som frokostkunde hos os har du dit eget login til vores kundeportal, her har du overblik over bestillinger og leveringer, og kan nemt ændre i antallet af kuverter eller bestille mødeforplejning.

 

SPØRGSMÅL OG SVAR:

Hvor lang er jeres bindingsperiode?

Vores bindingsperiode er løbende uge, dog minimum 3 dage. Vi ønsker ikke at binde vores kunder med kontrakter, men ved at levere frokost og service i topklasse hver dag! Derfor gør vi os umage hver dag, og det kan vores kunder smage.

 

Hvad gør vi, når vi har brug for færre eller flere kuverter til frokost?

Så går i blot ind på vores kundeportal med jeres login og ændrer kuvertantallet til det i har brug for. Her kan i også bestille mødeforplejning, så det er både nemt og overskueligt.

 

Vi har en med allergi, hvad gør vi så?

Vi har mange kunder med allergier, og det tages der hensyn til i hver eneste levering, så det er ikke noget problem.

 

Hvad består en typisk frokost af?

En typisk frokost består af en lun ret, en let salat og en tungere salat med korn, bønner eller andet i alt efter årstiden. Dertil kan man vælge 2-3 slags pålæg, ostebord, kage, grøntsagsstænger mm. Menuen sammensættes altid efter, hvad i ønsker i jeres virksomhed. Vi har bl.a. kunder der ikke får lun ret, men i stedet får en madtærte, supper eller andet.

 

Hvad tid vil vores frokost blive leveret?

I får den leveret på det tidspunkt i ønsker.