3 retters menu

3 RETTER MENU


Sammensæt din helt egen 3 retters menu

 

Forretter:
Grillet tun, advokado, fennikel og granatæble
ELLER
Jumfruhummer, agurk, perlebyg, estragonmayo, druer og chips
ELLER
Rimmet torsk med dildmayo, baconcrumble og skovsyre

 

Alle foretter leveres med brød 

 

Hovedretter:
Dansk oksemørbrad med grillet løg, syltet løg, bagte tomater og ramsløgsbearnaise
ELLER
Dansk lam fra Vallø, korn, piguillopeberfrugt, sorte oliven og glace
ELLER
Stegt kalvefilet med selleri, spidskål, ristet kantareller og timiansky

 

Til alle hovedretter leveres med nye danske kartofler

 

Dessert:
Pana cotta med havtornegele, høvlet hvid chokolade og lakrids
ELLER
Mudpie af chokolade med syltet brombær, knas og havtorneis
ELLER
Brændt hvid chokolade med lakridsis, blåbær og estragon 

 

 

KR. 450 PR. PERSON

 

Anbefales at have kok med til anretning og klargøring

 

Tag også et kig under punktet ”Betalings- og leveringsbetingelser”

rosemary-shrimp-skewers-picture-id635926560
IMG_0038