3 retters menu

3 retters menu

Sammensæt din helt egen 3 retters menu

 

Forretter

Grillet tun, advokado, fennikel og granatæble

ELLER

Jumfruhummer, agurk, perlebyg, estragonmayo, druer og chips

ELLER

Rimmet torsk med dildmayo, baconcrumble og skovsyre

 

Alle foretter leveres med brød 

 

Hovedretter

Dansk oksemørbrad med grillet løg, syltet løg, bagte tomater og ramsløgsbearnaise

ELLER

Dansk lam fra Vallø, korn, piguillopeberfrugt, sorte oliven og glace

ELLER

Stegt kalvefilet med selleri, spidskål, ristet kantareller og timiansky

 

Til alle hovedretter leveres med nye danske kartofler

 

Dessert

Pana cotta med havtornegele, høvlet hvid chokolade og lakrids

ELLER

Mudpie af chokolade med syltet brombær, knas og havtorneis

ELLER

Brændt hvid chokolade med lakridsis, blåbær og estragon

 

KR. 450 PR. PERSON

 

Anbefales at have kok med til anretning og klargøring

 

Priserne er baseret på min. 15 kuverter

Tag også et kig under punktet ”Betalings- og leveringsbetingelser”